Tamplarie PVC / aluminiu / lemn

Ferestrele si usile ce au la baza profilul VEKA se adreseaza acelor proiecte unde e nevoie de o fereastra de calitate cu bune proprietati de termoizolare si fonoizolare la un pret bun. mai mult  [+]

Usi de garaj / de locuinte

Eficacitate optimă, siguranţă de durată în funcţionare şi silenţiozitatea operării, chiar şi în cazul unui trafic intens, sunt caracteristici esenţiale ale uşilor Horman pentru garaje comune. mai mult  [+]

Jaluzele / Sisteme de umbrire

Rulourile reprezintă cea mai bună soluție de a avea umbră și răcoare în zilele toride de vară. Folosirea rulourilor suplinește în cele mai multe cazuri un aparat de aer condiționat. mai mult  [+]

Infinit Services

         Desi activam intr-un domeniu unde concurenta este acerba, cu multe firme de profil, am reusit sa ne impunem in fata celorlalte firme in principal datorita seriozitatii si calitatii produselor si serviciilor adiacente pe care le prestam.
         Datorita pedantei de care dam dovada si datorita instruirii permanente a personalului de specialitate, am avut posibilitatea largirii domeniului de activitate cu cateva servicii si produse conexe muncii noastre: usi de garaj Horman, si siteme de umbrire (jaluzele, rulouri etc.)
         Concretizand, iata cateva produse si servicii pe care Infinit Services vi le pune la dispozitie: tamplarie PVC sau aluminiu fara bariera termica, aluminiu cu bariera termica, lemn stratificat, geam termoizolator, profile 6 camere, montaj rulouri exterioare, montaj jaluzele verticale, profile 5 camere, profile 3 camere, service termopane, montaj balcoane termopane, pervaze PVC si aluminiu, Roto, Saint Gobain, montaj termopane, Rehau, Veka, amortizoare termopane, glafuri, perii pentru Termopane si lista poate continua.

Descarca ultima versiune de flash.

Fie ca doriti sa amenajati casa sau biroul firmei, Infinit Services va ofera o gama larga de tamplarie atat PVC sau aluminiu cat si lemn. Realizam tamplarie pentru usi, pentru geamuri, si oricat de exigente sunt gusturile clientilor nostrii reusim sa le facem fata deoarece practicam cele mai bune preturi la o calitate fara concurenta si fara cusur.
Fie ca doriti sa amenajati casa sau biroul firmei, Infinit Services va ofera o gama larga de tamplarie atat PVC sau aluminiu cat si lemn. Realizam tamplarie pentru usi, pentru geamuri, si oricat de exigente sunt gusturile clientilor nostrii reusim sa le facem fata deoarece practicam cele mai bune preturi la o calitate fara concurenta si fara cusur.
Pe piaţa usilor de garaj numele Infinit Services se adaugă furnizorilor de porţi, uşi, tocuri şi sisteme de acţionare ca furnizor de top pe piata din Romania. Firma noastra comercializeaza si monteaza usi industriale, usi de locuinte, sisteme de actionare, rampe si alte elemente conexe acestei piete. Am ajuns un furnizor de top printr-o dezvoltare constanta, prin garantia calitatii produselor si serviciilor.
Alegerea sistemelor de umbrire trebuie facuta in functie de stilul arhitectonic al casei, de culoarea casei si a mobilierului de gradina. Pentru geamuri sunt indicate jaluzelele, care permit un control al intensitatii luminii si pot fi din vinil, aluminiu, PVC etc. Pentru terase sunt indicate copertinele, acestea putand fi fixe sau mobile, plane sau curbe, fiind confectionate din PVC sau material textil.
Datorita dezvoltarii fulminante a firmei Infinit Serices, am fost nevoiti sa largim gama de produse pe care le comercializam si totodata sa oferim si servicii la cerere. De aceea oferim, servicii de montaj si executie la oricare din categoriile de produse pe care le avem, servicii de intretinere sau consultanta tehnica de specialitate.