Sticla termoizolanta

În procesul de producţie a uşilor şi a ferestrelor din PVC şi Aluminiu, compania noastră foloseşte sticlă furnizată de către producători consacraţi Guardian şi Saint-Gobain Glass.

Sticla cu control solar este o sticlă clară cu depuneri care asigură, în acelaşi timp, izolaţie termică sporită şi control solar. Astfel, te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului iar reflexivitatea conferă oricărui spaţiu un aspect elegant.

Cu sticla cu control solar faci economii substanţiale de energie pe toată perioada anului. Astfel se reduc cheltuielile cu până la 40% pentru încălzire  şi cu până la 30% la factura de energie electrică folosită pentru răcire.

Ferestrele termopan produse de către noi pot avea în  componenţă  o gamă largă de geam termoizolant recomandat de către specialiştii noştrii în funcţie de factorii geografici şi de amplasare a locuinţei dumnavoastră, estetica clădirii şi a interiorului etc.

Geam termizolant clar (float) - recomandat în cazurile în care se doreşte un coeficient de transfer luminos ridicat.

Geam LowE - efect optim între izolarea termică şi transmisia luminoasă. Ideal pentru cele mai diverse aplicaţii de la apartamente, birouri, sere până la pereţi cortină (în diferite combinaţii ale sticlei LOW E cu sticlă reflexivă, colorată în masă, etc.)

Geam colorat - destinat în special lucrărilor de exterior dând o notă distinctivă.    

Geam duplex - conferă un grad mare de siguranţa atât la încercările de efracţie cât şi la protejarea vitrinelor, băncilor, sălilor de sport, demisolurilor şi parter-urilor de locuinţe.

Geam reflexiv - datorită efectului de oglindă este destinat în special pereţilor cortină, clădirilor de birouri, clădirilor comerciale dar şi locuinţelor.    


Fie ca doriti sa amenajati casa sau biroul firmei, Infinit Services va ofera o gama larga de tamplarie atat PVC sau aluminiu cat si lemn. Realizam tamplarie pentru usi, pentru geamuri, si oricat de exigente sunt gusturile clientilor nostrii reusim sa le facem fata deoarece practicam cele mai bune preturi la o calitate fara concurenta si fara cusur.
Fie ca doriti sa amenajati casa sau biroul firmei, Infinit Services va ofera o gama larga de tamplarie atat PVC sau aluminiu cat si lemn. Realizam tamplarie pentru usi, pentru geamuri, si oricat de exigente sunt gusturile clientilor nostrii reusim sa le facem fata deoarece practicam cele mai bune preturi la o calitate fara concurenta si fara cusur.
Pe piaţa usilor de garaj numele Infinit Services se adaugă furnizorilor de porţi, uşi, tocuri şi sisteme de acţionare ca furnizor de top pe piata din Romania. Firma noastra comercializeaza si monteaza usi industriale, usi de locuinte, sisteme de actionare, rampe si alte elemente conexe acestei piete. Am ajuns un furnizor de top printr-o dezvoltare constanta, prin garantia calitatii produselor si serviciilor.
Alegerea sistemelor de umbrire trebuie facuta in functie de stilul arhitectonic al casei, de culoarea casei si a mobilierului de gradina. Pentru geamuri sunt indicate jaluzelele, care permit un control al intensitatii luminii si pot fi din vinil, aluminiu, PVC etc. Pentru terase sunt indicate copertinele, acestea putand fi fixe sau mobile, plane sau curbe, fiind confectionate din PVC sau material textil
Datorita dezvoltarii fulminante a firmei Infinit Serices, am fost nevoiti sa largim gama de produse pe care le comercializam si totodata sa oferim si servicii la cerere. De aceea oferim, servicii de montaj si executie la oricare din categoriile de produse pe care le avem, servicii de intretinere sau consultanta tehnica de specialitate.