Tamplarie lemn ferestre simple

1. Lemnul - din care se execută tâmplaria este triplustratificat profile lamelare şi poate fi din mai multe esenţe: brad , molid, pin nordic, eucalipt, meranti sau stejar. Umiditatea lemnului este de 10 +/- 2%, iar profilele din lemn sunt certificate d.p.d.v. tehnic. Încheierea celor trei straturi se realizează cu adeziv categoria D4 rezistent la apa.

2. Sticla - datorită faptului că sticla reprezintă aproximativ 80% din suprafaţa tâmplariei trebuie acordată o mare atenţie alegerii acesteia. Montăm geam termopan (termoizolant) în două variante:
- 24 mm - (4-16-4) două sticle x 4mm float, argon, low-e sau dual protect .
- 32 mm - (4-12-4-12-4) trei sticle x 4mm duplex, reflexiv, mat dual protect .

3. Feroneria - folosita este una de calitate. Pentru ferestre putem executa mai multe tipuri de deschideri: deschidere clasica, deschidere oscilobatantă, deschidere culisantă, deschidere osciloculisantă, ghilotină, armonică. Inchiderea la ferestre este multipunct, existand o varietate de manere de actionare.

4. Lacul si impregnantul - lacul folosit este ADLER - lac produs in Austria. Impregnantul are rol de antiseptizare, ignifugare si stabilirea culorii ptr. tamplarie. Grundul se aplică peste impregnant si are rol de protectie UV si de fixare a culorii. Lacul se aplică peste grund la o grosime stabilita astfel incat sa poata rezista la diferenţele de temperatură vara - iarna. Proprietatea acestuia este elasticitatea la diferentele de temperatura.

5. Garnituri de etansare - Setul de garniturii folosite sunt marca Olimpia - produsă în Italia. Tâmplaria este echipată cu doua rânduri de garnituri (una îngusta şi una lată). Deasemena etansietatea sticlei se realizează cu garnituri interioare si exterioare. Garniturile sunt interschimbabile manual deci se pot înlocui cu uşurinţa.

6. Lacrimar – sistem performant de scurgere în exterior al infiltrațiilor de apă – picurător din aluminiu eloxat sau aluminiu vopsit in câmp electrostatic pentru protecţia parţii inferioare a tocului şi conducerea apei către exterior, dotat cu capace din cauciuc pentru etanşare la capete - Helopal. Ferestrele mobile au în echipare înca un lacrimar care preia apa ce se scurge de pe primul lacrimar.


Fie ca doriti sa amenajati casa sau biroul firmei, Infinit Services va ofera o gama larga de tamplarie atat PVC sau aluminiu cat si lemn. Realizam tamplarie pentru usi, pentru geamuri, si oricat de exigente sunt gusturile clientilor nostrii reusim sa le facem fata deoarece practicam cele mai bune preturi la o calitate fara concurenta si fara cusur.
Fie ca doriti sa amenajati casa sau biroul firmei, Infinit Services va ofera o gama larga de tamplarie atat PVC sau aluminiu cat si lemn. Realizam tamplarie pentru usi, pentru geamuri, si oricat de exigente sunt gusturile clientilor nostrii reusim sa le facem fata deoarece practicam cele mai bune preturi la o calitate fara concurenta si fara cusur.
Pe piaţa usilor de garaj numele Infinit Services se adaugă furnizorilor de porţi, uşi, tocuri şi sisteme de acţionare ca furnizor de top pe piata din Romania. Firma noastra comercializeaza si monteaza usi industriale, usi de locuinte, sisteme de actionare, rampe si alte elemente conexe acestei piete. Am ajuns un furnizor de top printr-o dezvoltare constanta, prin garantia calitatii produselor si serviciilor.
Alegerea sistemelor de umbrire trebuie facuta in functie de stilul arhitectonic al casei, de culoarea casei si a mobilierului de gradina. Pentru geamuri sunt indicate jaluzelele, care permit un control al intensitatii luminii si pot fi din vinil, aluminiu, PVC etc. Pentru terase sunt indicate copertinele, acestea putand fi fixe sau mobile, plane sau curbe, fiind confectionate din PVC sau material textil
Datorita dezvoltarii fulminante a firmei Infinit Serices, am fost nevoiti sa largim gama de produse pe care le comercializam si totodata sa oferim si servicii la cerere. De aceea oferim, servicii de montaj si executie la oricare din categoriile de produse pe care le avem, servicii de intretinere sau consultanta tehnica de specialitate.