Uşi secţionale pentru garaje

Elegantele usi sectionale se deschid pe verticala. Astfel câstigati mai mult spatiu în interiorul si în fata garajului, având întreaga cale de acces libera. Usile sectionale se potrivesc întotdeauna, indiferent daca deschiderea garajului este taiata în unghi drept sau oblic sau daca are forma unui un segment sau arc de cerc. De aceea acestea sunt deosebit de potrivite pentru o modernizare ulterioara.

Aspect general armonios

Aspectul general armonios al unei uşi este creat prin intermediul a multor mici detalii. De exemplu şinele laterale verticale care, la Hörmann, sunt asemănătoare în configuraţia standard ca aspect cu uşile secţionale cu suprafaţă albă Woodgrain (vezi imagine stânga). Pentru uşile colorate, sau cele cu suprafeţe Silkgrain® ori Decograin®, veţi primi profile opţionale de mascare a şinelor cu textura sau culoarea blatului uşii. La Hörmann, panoul de mascare este mereu asemănător ca aspect cu cel al uşii. Atunci toate elementele se vor asorta.

La Hörmann vi se livrează întotdeauna uşi de garaj şi uşi alăturate cu striuri şi casete exacte şi uniforme (vezi imagine dreapta). Delimitările dintre lamele sunt efectuate cu precizie şi sunt aproape invizibile. O dovadă a calităţii superioare de fabricare a elementelor de construcţie ale firmei Hörmann.

Deosebit de sigure datorită sistemului automat de blocare din şina acţionării

usi de garaj

Oaspeţii nepoftiţi nu au nicio şansă. În cazul în care uşa de garaj este închisă, setul pentru securizarea uşii intră automat în limitatorul şinei de culisare, se blochează automat şi aceasta nu poate fi ridicată cu ajutorul unei pârghii. Acesta funcţionează pur mecanic şi este eficient chiar şi în cazul în care nu este alimentat la tensiune, spre deosebire de sistemele de acţionare oferite de concurenţă.

Uşile secţionale automate de la Hörmann sunt verificate şi certificate de către TÜV în conformitate cu directivele TTZ privind "Protecţia anti-efracţie pentru uşi de garaje".

Zi de zi mai mult confort ... ... si mai multa siguranta

Fie ca doriti sa amenajati casa sau biroul firmei, Infinit Services va ofera o gama larga de tamplarie atat PVC sau aluminiu cat si lemn. Realizam tamplarie pentru usi, pentru geamuri, si oricat de exigente sunt gusturile clientilor nostrii reusim sa le facem fata deoarece practicam cele mai bune preturi la o calitate fara concurenta si fara cusur.
Fie ca doriti sa amenajati casa sau biroul firmei, Infinit Services va ofera o gama larga de tamplarie atat PVC sau aluminiu cat si lemn. Realizam tamplarie pentru usi, pentru geamuri, si oricat de exigente sunt gusturile clientilor nostrii reusim sa le facem fata deoarece practicam cele mai bune preturi la o calitate fara concurenta si fara cusur.
Pe piaţa usilor de garaj numele Infinit Services se adaugă furnizorilor de porţi, uşi, tocuri şi sisteme de acţionare ca furnizor de top pe piata din Romania. Firma noastra comercializeaza si monteaza usi industriale, usi de locuinte, sisteme de actionare, rampe si alte elemente conexe acestei piete. Am ajuns un furnizor de top printr-o dezvoltare constanta, prin garantia calitatii produselor si serviciilor.
Alegerea sistemelor de umbrire trebuie facuta in functie de stilul arhitectonic al casei, de culoarea casei si a mobilierului de gradina. Pentru geamuri sunt indicate jaluzelele, care permit un control al intensitatii luminii si pot fi din vinil, aluminiu, PVC etc. Pentru terase sunt indicate copertinele, acestea putand fi fixe sau mobile, plane sau curbe, fiind confectionate din PVC sau material textil
Datorita dezvoltarii fulminante a firmei Infinit Serices, am fost nevoiti sa largim gama de produse pe care le comercializam si totodata sa oferim si servicii la cerere. De aceea oferim, servicii de montaj si executie la oricare din categoriile de produse pe care le avem, servicii de intretinere sau consultanta tehnica de specialitate.