Tamplarie PVC ferestre Swingline

Cu variante multiple de design şi culoare, feronerie de ultimă generaţie şi combinată cu un geam termoizolant cu trei foi de sticlă si control solar, fereastra Swingline 70 are calităţi superioare.  • are la bază sistemul de profile VEKA Swingline 70, sistem pentacameral cu adâncimea de bază de 70mm;
  • grosimea minima a peretilor exteriori ai profilului este de 3 mm - clasa A conform normativelor europene valabile si în România;
  • etansarea se face prin 2 rânduri de garnituri de calitate,  ce asigura o protectie optima contra frigului, curentului si a umiditatii;


  • Armatura folosita la rigidizarea ferestrelor si usilor este furnizata de catre VEKA si este produsa în Germania;
  • Este realizata din otel zincat având grosimea de 2 mm;
  • Conturul armaturi este închis (rectangular) având un moment de inertie superior;
  • Avantajul folosirii armaturii cu grosime de 2 mm este ca asigura rigidizare si rezistenta sporita tâmplariei în timp, ea reducând dilatarea elementelor, contribuind la îndeplinirea pe deplin a cerintelor statice (presiunea la vânt) si dinamice.
Gama de culori completa realizata prin înfoliere cu folii speciale unicolor sau imitatie de lemn. Standard (culori existente pe stoc) sunt:
Alb Winchester Stejar auriu Nuc Mooreiche Mahon Braun
La comanda fereastra dumneavoastra poate avea si alte culori. Vezi toate culorile

Geamul termoizolant poate avea grosimea de 24mm, cu două foi de geam.
Pentru maximizarea proprietatilor termoizolante ale geamului termopan recomandam folosirea sticlei cu control solar care asigura, în acelasi timp, izolatie termica sporita si control solar. Astfel, te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp. Functia de confort iarna-vara mentine o atmosfera placuta tot timpul anului iar reflexivitatea confera oricarui spatiu un aspect elegant.

Cu sticla cu control solar faci economii substantiale de energie pe toata perioada anului. Astfel se reduc cheltuielile cu pâna la 40% pentru încalzire si cu pâna la 30% la factura de energie electica folosita pentru racire.

detalii ...


Feroneria Roto NT de ultima generatie cu mâner secustic, microventilatie, piesa contra-actionarii gresite a ferestrei, blocator de siguranta si sistem de deschidere cu mâner pentru canatele tip stulp, va asigura o siguranta ridicata în exploatare/antiefractie si o durata de viata mare.

detalii ...

Fie ca doriti sa amenajati casa sau biroul firmei, Infinit Services va ofera o gama larga de tamplarie atat PVC sau aluminiu cat si lemn. Realizam tamplarie pentru usi, pentru geamuri, si oricat de exigente sunt gusturile clientilor nostrii reusim sa le facem fata deoarece practicam cele mai bune preturi la o calitate fara concurenta si fara cusur.
Fie ca doriti sa amenajati casa sau biroul firmei, Infinit Services va ofera o gama larga de tamplarie atat PVC sau aluminiu cat si lemn. Realizam tamplarie pentru usi, pentru geamuri, si oricat de exigente sunt gusturile clientilor nostrii reusim sa le facem fata deoarece practicam cele mai bune preturi la o calitate fara concurenta si fara cusur.
Pe piaţa usilor de garaj numele Infinit Services se adaugă furnizorilor de porţi, uşi, tocuri şi sisteme de acţionare ca furnizor de top pe piata din Romania. Firma noastra comercializeaza si monteaza usi industriale, usi de locuinte, sisteme de actionare, rampe si alte elemente conexe acestei piete. Am ajuns un furnizor de top printr-o dezvoltare constanta, prin garantia calitatii produselor si serviciilor.
Alegerea sistemelor de umbrire trebuie facuta in functie de stilul arhitectonic al casei, de culoarea casei si a mobilierului de gradina. Pentru geamuri sunt indicate jaluzelele, care permit un control al intensitatii luminii si pot fi din vinil, aluminiu, PVC etc. Pentru terase sunt indicate copertinele, acestea putand fi fixe sau mobile, plane sau curbe, fiind confectionate din PVC sau material textil
Datorita dezvoltarii fulminante a firmei Infinit Serices, am fost nevoiti sa largim gama de produse pe care le comercializam si totodata sa oferim si servicii la cerere. De aceea oferim, servicii de montaj si executie la oricare din categoriile de produse pe care le avem, servicii de intretinere sau consultanta tehnica de specialitate.